Vastanács

3,990 Ft 3,192 Ft

Arthur C. Clarke-díjas regény, a Bas-Lag széria harmadik kötete.

Fordító: Tamás Gábor
ISBN: ISBN 978-615-5628-02-3
Zsáner: fantasy, Horror, Sci-fi
Eredeti cím: Iron Council
Műfaj: regény
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

Eljött a lázadások és forradalmak ideje, a konfliktusoké és az intrikáé. Új-Crobuzont egyaránt fenyegetik külső és belső erők. Nyílt háborút vív Tesh komor városállamával, ugyanakkor utcáit elégedetlenkedők tömegei árasztják el. A népes metropolisz a pusztulás szélére sodródott. És a felfordulás kellős közepén egy titokzatos, álarcos alak forradalom lángját szítja, hogy aztán a legváratlanabb helyeken szökkenjen szárba az erőszak vérvirágja.

Lázadók kis csoportja hagyja el kétségbeesésében a várost, hogy a külvilág veszedelmeivel bátran szembeszállva fölkutassa az utolsó reménységet, mely talán már csak a legendákban létezik. Elérkezett Új-Crobuzon létének legkritikusabb pillanata. És a suttogások szerint még valami. Eljött a Vastanács ideje.

Az angol „új furcsák” vezéralakja Bas-Lag-trilógiájával nem csupán a fantasyirodalmat helyezte 21. századi alapokra, de magát a regény műfaját is. Ezzel a kötetével zárul a ciklus, mely a Perdido pályaudvar, végállomással kezdődött, és az Armadával folytatódott.

„Mestermű… a történetét valósággal szétfeszíti a kreativitás.”
– New York Post

„Ez az emlékezetes szereplőkkel teli, erőszakos és politikus regény magától értetődő természetességgel keveri a fantasy, az SF, a horror és a western motívumait. Egyszerűen muszáj elolvasni!”
– Publishers Weekly

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vastanács”

Érdekelhetnek még…

  • Armada I-II.

    Armada I-II.

    4,990 Ft 3,992 Ft
  • Kraken

    Kraken

    3,480 Ft 2,784 Ft