Űrhajótöröttek

A Priscilla Hutchins sorozat második kötete, az Emlékmű a csillagokban folytatása.

Műfaj: regény
Zsáner: Sci-fi
Világ: Priscilla Hutchins
Témakör: Felfedezés
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Cikkszám: 9786155508202 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

3,990 Ft 3,192 Ft

Leírás

Egyszerű régészeti expedíciónak indult. A Maleiva III-ra érkezett tudóscsapat egy ősi civilizáció romjait akarta feltárni, majd eltűnni a helyszínről, mielőtt megérkezik Jerry Morgan. Hogy kicsoda Jerry Morgan? Egy kóbor gázóriás, ami eltéríthetetlenül tart a Maleiva III felé. E kikerülhetetlen végzetről kapta a bolygó másik nevét: Süllyesztő. Ami ugyanis két hét múlva itt van még, az atomjaira hullik szét a kataklizmában. De hát két hét az rengeteg idő, gondolták a régészek. Míg el nem kezdődtek a meghibásodások, a földrengések, és szembe nem kerültek a helyi élővilág veszedelmesebb egyedeivel.

Priscilla Hutchins hiába remek pilóta, ebből a kutyaszorítóból talán még ő sem mentheti ki tudós utasait, sőt az ő ígéretes karrierje is idő előtt tragikus véget érhet.

Jack McDevitt új sorozatának második kötete, az Emlékmű a csillagokban folytatása ugyanolyan lélegzetelállító izgalmakkal szolgál, mint az első rész, és megmutatja, egy női pilóta is lehet találékony és merész, nem csak a Han Solóké a galaxis.

„Csodálatos könyv.”
– San Diego Union-Tribune

„Az SF-rajongók szeretik, ha éreztetik velük, milyen hatalmas, összetett és rejtélyes a világegyetem. Jack McDevitt-től töményen kapjuk ezt, nem felrázva és nem keverve.”
– Baltimore Sun

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Űrhajótöröttek”

Információk

  • Cím : Űrhajótöröttek
  • Eredeti cím :
  • Fordító : Szente Mihály
  • Sorozat : Galaktika Fantasztikus Könyvek
  • Oldalszám : 478
  • ISBN : 978-615-5508-20-2
  • Ár : 3990

A szerző(k)-ről

Jack McDevitt

Jack McDevitt

1935-ben született amerikai sci-fi író. Központi témái a kapcsolatfelvétel idegen fajokkal, az archeológia és xenorcheológia. Két fő regényciklusa az Alex Benedict és a Priscilla Hutchins sorozat. 16 alkalommal jelölték Nebula-díjra, amelyet egyszer nyert el.


Honlap | Facebook |  Wikipedia