Rómeó és Júlia 2300 e-könyv

3,190 Ft 2,190 Ft

E-könyv epub és mobi formátumban

Oldalszám: 224
Fordító: Barna Otilia
ISBN:
Műfaj: regény
Eredeti cím: Romeo és Julia 2300
Zsáner: Romantikus, Sci-fi
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Témakör: Kaland, Személyiségfejlődés
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!
Cikkszám: 9786155628351E Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A 24. századot immár mindenestül a tudomány és a technika irányítja. Az emberek egész életüket számítógép-vezérléssel élik le, és ez alól a párválasztás sem képezhet kivételt. A felicisztika tudományága szabályozza, ki kivel házasodhat az optimális eredmény elérése érdekében.

Manka és Milan, két prágai fiatal mégis egymásba szeret, és hogy kapcsolatukra a modern kibernetika is áldását adja, elmennek a kerületi genetikai központba. Pszichogramjuk azonban arról tanúskodik, hogy cseppet sem illenek össze, vagyis a gép szerint „nem kompatibilisek”.

A fiatalokat innentől kezdve a rendszer teljes technikai apparátusa próbálja meg más irányba terelni és egymástól távol tartani, ám őket valami műszerekkel nem mérhető mágnesesség újra és újra egymáshoz vonzza.

 

Vajon győzhet-e a szerelem egy túltechnicizált, robotemberekkel és emberi robotokkal teli világban? Van-e helye érzelmeknek ott, ahol a követendő utat egyesek és nullák jelölik ki? Erről szól a cseh irodalom élő klasszikusának, a társadalmi látleletek idén 85 éves mesterének fantasztikus, és egyben romantikus regénye.

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rómeó és Júlia 2300 e-könyv”