RAB – Testbe zárt lélek (Édesvíz)

2,990 Ft 2,392 Ft

A szerző végigkalauzol bennünket elménk világmindenségében arra a helyre, ahol fellelhetjük egészséges énünket, akinek hangját a jelek szerint csakis akkor hallhatjuk meg, amikor mi magunk elcsendesülünk.

ISBN: 9789635296439
Oldalszám: 221
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

A regényben azokról a félelmekről, vélt problémákról és leggyakoribb önpusztító tényezőkről és gondolatokról ol­vashatunk, melyek meggátolnak minket abban, hogy meg­leljük szabadságunkat és boldogságunkat. A történet főhő­se kómában fekszik egy kórházban, ám hall, lát és érzékel mindent maga körül – családjának tagjait, jó és rossz em­bereket, segítő és ártó szándékokat. Fizikai tehetetlensége látszólag nem enged neki válaszutat. Szellemi vezetője se­gítségével végiggondolja, újraéli életének jelentős esemé­nyeit, kapcsolatait a szüleivel, testvéreivel és barátnőjével, a kábítószerekhez való viszonyát, a saját hozzáállását, és meglepve tapasztalja, hogy aki „börtönbe zárta” őt, az vé­gül is saját maga volt.

Milyen küzdelmek árán, milyen pozitív gondolatokkal és hoz­záállással lehet kiszabadulni ebből a magunknak állított börtönből? Melyek az életünk valódi értékei? Mi az, amit el kell engedni, és miért kell kiállni? Ezekre a kérdésekre kere­si a választ ez az irodalmi szépséget árasztó, ám a humort sem nélkülöző mű.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “RAB – Testbe zárt lélek (Édesvíz)”