Örvény

2,990 Ft 2,392 Ft

A Hugo- és Philip K.Dick- díjas szerző, Robert Charles Wilson Pörgés- trilógiájának harmadik kötete.

ISBN: 978-963-9866-45-4
Oldalszám: 288
Eredeti cím: Vortex
Fordító: Tamás Dénes
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Világ: Pörgés
Zsáner: Sci-fi
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

Évtizedekkel a Pörgés kezdete után járunk, és a Földet még mindig a Feltételezettek titokzatos civilizációja óvja a jelenség pusztító hatásaitól. Persze az emberiség attól még szorgosan pusztítja magát és környezetét.

Dr. Sandra Cole pszichiáter keze alá egy érdekes fiú kerül, Orrin Mather, aki jegyzetfüzeteibe vég nélküli fantasztikus történetet ír egy bizonyos Török Findleyről, akit a Feltételezettek tízezer évnyire ragadtak előre az időben. Ebben a távoli világban az emberiség már bolygók egész láncolatán él, melyeket Átjárók kötnek össze egymással – egyedül a haldokló Földre nem juthat el senki, mert azt karanténná nyilvánították. Törököt és fiatal barátját, Isaac Dvalit egy fanatikus közösség fogadja be, akik mégiscsak el akarnak jutni az anyabolygóra, mert egy prófécia szerint ott végre szemtől szembe találkozhatnak a Feltételezettekkel.

Dr. Cole a kézirat olvasása közben egyre több apró jelre figyel fel, melyek arra utalnak, hogy Orrin történetének köze lehet a valósághoz. Sőt a valóság egynémely tragikus eseményeihez…

A Hugo- és Philip K. Dick-díjas szerző nagyívű trilógiájának végére ért ezzel a kötettel. A Pörgés és a Tengely után még mindig képes új meglepetésekkel szolgálni, az olvasót évmilliárdok eljövendő eseményeivel szembesítve.

„Robert Charles Wilson pokolian jól tud mesélni!”

 -Stephen King

Visszhang

PROFUNDUS LIBRUM

ekultura.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Örvény”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! Tengely

    Tengely

    2,990 Ft 1,490 Ft
  • Akció! Pörgés

    Pörgés

    2,990 Ft 1,490 Ft