Örök szabadság

3,290 Ft 2,632 Ft

Az Örök háború-trilógia befejező kötete.

Eredeti cím: Forever free
Műfaj: regény
Fordító: Joó Attila
ISBN: 978-615-5508-84-4
Zsáner: Sci-fi
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Témakör: Háborús
Világ: Örök háború
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!
Cikkszám: 9786155508844 Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Leírás

Az „örök háború” veteránjai összetörten, elcsigázottan tértek haza, hogy végre megpihenhessenek szeretteik körében. Csakhogy az idő közben elragadott mellőlük mindenkit, akit otthon ismertek, sőt az emberiség tovább is lépett az evolúció következő lépcsőfokára.

William Mandella és társai számára csupán egy isten háta mögötti, fagyos kolóniabolygó marad, ahol szigorú megfigyelés mellett élhetik egyszerű életüket, ha már a társadalomba beilleszkedni képtelenek. Nekik azonban elegük lesz a ridegtartásból, és úgy döntenek, elkötnek egy űrhajót, megszöknek az egyetlen szabad helyre, amit ismernek: a távoli jövőbe.

Ám az univerzum kiszámíthatatlan, ha az ember pontosan megtervezi útját, akkor sem garantált, hogy a kívánt célba érkezik.

Az Örök háború történetének lezárása minden, amit egy jó SF-től várhatunk: nagyszabású kaland az emberi lét rejtelmei körül, gazdag jellemábrázolással, valamint átgondolt tudományos és vallási spekulációkkal. Egy pillanatra sem lehet unatkozni rajta!

„Ha létezne egy Fort Knox SF-íróknak, Joe Haldemant feltétlenül ott kéne őriznünk nemzetünk legféltettebb kincsei között.”
– Stephen King

„Zseniális!”
– Denver Post

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Örök szabadság”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! Örök háború

    Örök háború

    2,990 Ft 1,490 Ft
  • Örök béke

    Örök béke

    2,990 Ft 2,392 Ft