Akció!

Nulla pont

2,670 Ft 1,335 Ft

A Zsoldos Péter- díjas sikerkönyv, a Keringés szerzőjének új regénye izgalmas megerősítését adja Arthur C.Clarke híres tövényének: bármely kellőképp fejlett technika megkülönböztethetetlen a mágiától.

ISBN: 9789639828360
Oldalszám: 264
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek

Leírás

Nagate furcsa hely. Egy világ, amely egyetlen város, folyton változó utcáin a legkülönfélébb lények élnek – és senki, még az évekkel korábban ideérkező emberek sem tudják, kik és miért alkották meg. Csak egy bonyolult, magára hagyott gépezet? Vagy az istenek hatalmával bíró építői ma is figyelik teremtményeik nyüzsgését?

Miközben a városban intrikák szövődnek és zsarnokság tombol, egy árverésen különös szerkezet cserél gazdát. Ez olyan események láncolatát indítja el, ami nem csupán a dúsgazdag nagykereskedő vagy a kérlelhetetlen forradalmár számára nyithat utat a hatalomhoz, de segíthet az agg természettudós számára is megérteni egy titokzatos világ fizikáját. Utazásuk téren és időn át vezet egészen a nulla pontig, ahol talán minden kérdésre ott a válasz – ha egyáltalán van ott valaki és hajlandó válaszolni…

 

Visszhang

ekultura.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Nulla pont”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! A Keringés

    A Keringés

    2,470 Ft 690 Ft