IdőŐrség

2,990 Ft 2,392 Ft

Az Őrség-ciklus újabb kötete.

ISBN: 978-615-5508-42-4
Műfaj: regény
Fordító: Weisz Györgyi
Oldalszám: 256
Zsáner: fantasy, Sci-fi
Világ: Őrség
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

Dmitrij Svedov Setét Másféle két év pihenő után visszatér, és második szintű létére azonnal vezetői feladatot kap: menjen Kijevbe, és élessze újjá a felmorzsolódott Nappali Őrséget. Ám épphogy elkezdi a hivatal felállítását, rejtélyes gyilkosságok történnek, melyek különös ismertetőjegye, hogy az áldozat életenergiáját elszívták.

A nyomozás első percétől kezdve egyre szövevényesebb helyzetekbe kerül bele, olyanokba, amelyeket még a Legfelső szintű mágusok sem képesek megmagyarázni, pláne megoldani. A szálak idegen mágusokhoz vezetnek, akik egy másik, ismeretlen szférában tevékenykednek, nincs nyomuk a Homályban. Mintha az időben ugrálnának.

Svéd egyre inkább azt veszi észre, hogy nem ő irányít, a nyomozás vezeti őt. Folyamatosan döbben rá, hogy miközben olyan dolgokat old meg, amiket a legmagasabb rangúaknak sem sikerült, furcsa, háromoldalú meccset játszanak vele a Fénypártiak, a Setétek és az Inkvizíció…

A Nappali Őrség társszerzője, a Káosz-Őrség írója továbbgondolta Szergej Lukjanyenko világát, izgalmas, új történettel bővítve a ciklust. Más szereplők, más helyszínek, de a hangulat a régi.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “IdőŐrség”

Érdekelhetnek még…

  • Nappali Őrség

    Nappali Őrség

    2,990 Ft 2,392 Ft
  • Akció! Káosz-Őrség

    Káosz-Őrség

    2,990 Ft 1,490 Ft