Akció!

Kasztovszky Béla Zsoldos-díjas szerző, “a magyar Bradbury”, az esendő embert a fantasztikus cselekmény középpontjába állító gondolatébresztő sci-fi könyve.

Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Zsáner: Sci-fi
Témakör: Űrutazás

Cikkszám: 9789638735737 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

2,490 Ft 690 Ft

Leírás

Megvalósult az ember évszázados álma: lehetségessé vált a csillagközi utazás! Jelöltek egész csapatai küzdenek egymással, hogy elfoglalhassák megtisztelő helyüket az első csillaghajó fedélzetén, és ezzel együtt a történelemkönyvek lapjain. A más bolygókon értelmes lényeket keresni hivatott expedíció indulása előtt azonban elképesztő titokra derül fény. Az annyira keresett földönkívüliek talán már itt is vannak közöttünk, sőt a csillaghajóprogramba is beszivárogtak. Vajon hányan lehetnek, kik azok, és ami a legfontosabb: mi a céljuk?

Kasztovszky Béla Zsoldos Péter-díjas szerző kiváló elbeszélései után ezúttal regénnyel jelentkezik, melyben azonban stílusának kedvelői nem fognak csalódni: számára mint mindig, most is fontosabbak a technikai csodáknál a velük szembesülő esendő emberek – és idegenek.

Visszhang
ekultura.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GRIN”

Információk

  • Cím : GRIN
  • Eredeti cím :
  • Fordító :
  • Sorozat : Galaktika Fantasztikus Könyvek
  • Oldalszám : 304
  • ISBN : 9789638735737
  • Ár : 2490

A szerző(k)-ről

Kasztovszky Béla

Kasztovszky Béla

Kasztovszky Béla (1942. február 5., Fülöpszállás-Telekpuszta – 2016. december 10., Budapest) pedagógus- és jogászcsaládban született. 1943-ban családja Budapestre költözött. 1955-ben pályázatot nyert A jövő városa című dolgozatával. 1967-ben villamosmérnökként végzett a Műegyetemen, és mérnökként dolgozott. 1984-ben létrehozott egy videostúdiót; több száz műszaki film alkotásában vett részt. Az ötvenes évek végétől művelte az irodalmat, eleinte verseket írt, majd egy önéletrajzi művet. Felesége biztatására kezdett tudományos-fantasztikus műveket írni, elsőként a kötetében is megjelent Musztafa c. elbeszélés első változatát. 1974-ben fedezték föl, ekkor az Írószövetség SF-stúdiójának tagja lett. Műveit áthatja az emberi felelősség tudata. Elsősorban hőseinek belső világa érdekli, az emberi pszichikum ábrázolása iránt fogékony. Szívesen játszik az idő problémájával, de foglalkoztatja az emberiség jövője is. A látszólagos pesszimizmus ellenére alapvetően bizakodó: az emberiség teheti tönkre a Földet, de a hibáinkból okuló új nemzedék fogja megmenteni is. Írói problémalátásáról maga vall műveiben: bízik az emberi önzés leküzdésében, az áldozatkészségben. (Forrás: Magyar Írószövetség)