Galaktika 335XL

2,990 Ft

A Galaktika XL 2018. februári száma.

Galaktika: galaktikaxl
ISBN:
Cikkszám: 3350133243018 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Galaktika magazin februári számát Stephen Dedman elbeszélésének befejező része nyitja, melyben végére járhatunk egy titokzatos kirándulásnak. Alekszej Kalugin stalker-történetében bebizonyosodik, a Zónában mindenki egyenlő: gazdag és szegény, híres és ismeretlen. Ian Whates a szokásos pocsék napok egyikét egy különleges meglepetéssel fűszerezi.

A magyar szerzők egy-egy jövőképet vizionálnak: Nemere István, az Elveszettek írója a bolygó utolsó fája köré építi történetét, Czövek Andrea egy férfiak nélküli világot képzel el, míg Kovács Attila figurái az elpusztult világban az emlékezéssel igyekeznek a kultúra utolsó nyomait életben tartani.

A havi retro Alekszandr Bogdanov novellája, „A halhatatlanság ünnepe”.

A képregény (Napbomba) Clark Darlton és Robert Artner elbeszélése alapján Kiss Ferenc és Jámbor Lajos munkája. A Kapcsolatfelvétel a <19 Szabadfogású Számítógép Versenyről számol be. A Filmrovat a Troll című filmet értékeli. A tudományos főanyag egy rakéta útjának teljes folyamatát járja végig. Az Obszervatórium egy marokkói küldetés Mars-analóg vonatkozásait tárja fel. A lapban olvashatók még érdekes írások úszó naperőműről, jelenünk drónfutárairól, a Logitow-ról mint a LEGO új generációjáról, illetve a sereghernyók által okozott ökokatasztrófáról.

Az XL-kiadás Alekszej Kalugin marsháborús történeteit tartalmazza, és még néhány novellát a jó nevű orosz szerzőtől, akinek hamarosan kötete is megjelenik nálunk.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 335XL”

Érdekelhetnek még…