Galaktika 328XL

2,990 Ft

A Galaktika XL 2017. júliusi száma.

ISBN:
Cikkszám: 3280133243018 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

A Galaktika magazin júliusi számát A. Bertram Chandler nyitja, befejeződik az Óriásölő története. Sárdi Margitot köszöntjük 70. születésnapja alkalmából, egy mindeddig publikálatlan szövegével („Menetgyakorlat”). A magyar szerzők közül Nemere István, az Elveszettek írója egy furcsa, valóságváltoztató időutazást állít a középpontba, míg Kovács Attila a jövőre nyíló ablakok rejtelmeit villantja fel. A havi retro Hal Grant „Ősvilági szörnyeteg” című novellája: igaz történet egy különös tóról és annak lakójáról.

A Képregényrovat a Magyarországon megjelent szovjet képregények világába kalauzol. A Kapcsolatfelvétel a Budai Könyvhét izgalmas eseményeiről számol be, benne robotikával és a magazinnal. A Filmrovat az új Mad Maxet elemzi.

A tudományos főanyag az európai űrközpont létrejöttéhez vezető utat vázolja fel. A lapban olvashatók még érdekes írások az iTag okoseszközről, a valóban okos háztartási gépekről, műanyagevő rovarokról, valamint a jéghegyvontatásról.

Az XL-kiadás Lloyd Biggle Jr. A Nagy Mű című regényének befejező részét tartalmazza, illetve a szerző egyik novelláját („Nincs jobb üzlet, mint a showbiznisz”).

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 328XL”

Érdekelhetnek még…

  • Galaktika Klub Platinakártya

    12,000 Ft
  • Galaktika Klub Gyémántkártya

    27,000 Ft