Galaktika 263

870 Ft

Galaktika 263, a Galaktika 2012. februári lapszáma

ISBN:
Galaktika: galaktika
Cikkszám: 24300112263 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Galaktika 263, a Galaktika 2012. februári lapszáma

A Galaktika magazin februári számában új folytatásos kisregény indul, a „Felhőépítők” kalandos története Colin Kapp tollából. A központi téma azt vizsgálja, érkezhetett-e a földi élet az űrből, más bolygóról, vagy akár egy másik csillagrendszerből. A filmrovat is ezzel a kérdéssel foglalkozik.

A novellák többsége az élet extrém formáit idézi meg, Stehen Baxter például menekülő embereket kísér el útjukon fényévek és évek millióin keresztül; Peter Watts John Carpenter klasszikus horrorját idézi meg „A dolgok” című írásában; Isaac Asimov pedig kései utódainkat mutatja be. Antal József lezárja „Vénuszlakók”-ciklusát, Kjell Johansson a szórakoztatás jövőjéről vizionál, és a Tilos Rádió pályázat-nyertese, Hack-Handa József is bemutatkozik díjazott elbeszélésével. A havi retro Hayford Peirce humoros írása.

Exkluzív sztárinterjú szólaltatja meg Angelina Jolie-t, a „Lara Croft”-filmek hősnőjét, az Intelligens dizájn a cosplayről ír, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk a szupergyors internet kockázatairól, egy LEGO Star Wars ébresztőóráról, iPhone-nal irányítható modellautóról és a szobakerékpárok új nemzedékéről.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 263”