Galaktika 260

870 Ft

Galaktika 260, a Galaktika 2011. novemberi lapszáma

ISBN:
Galaktika: galaktika
Cikkszám: 24300111260 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Galaktika 260, a Galaktika 2011. novemberi lapszáma

 

A Galaktika magazin novemberi számában folytatódik Karl-Herbert Scheer „A Stardust-küldetés” című kisregénye Perry Rhodan őrnagy és társai holdbéli kalandjairól. A lapszám központi témája a vasút jövője, azon belül is a legképtelenebb ötletek a kontinensek közötti minél gyorsabb forgalomra.

Jack McDevitt „Ásatás” című novellája egyike azon kettőnek, amelyek kimondottan a Galaktika olvasói számára íródtak, tehát közlésük egyben világpremier. Toochee az álmok üzletté válásáról vizionál rövid történetében, míg Lawrence M. Schoen óriási léptekkel száguld végig a világegyetem történelmén. Sten Svensson egy időutazót kísér el különös útjára, Antal József vénuszlakóinak szabadságharcát követi tovább, Isaac Asimov pedig a túlnépesedés drasztikus ellenszerével riogat. A havi retro egy lengyel novella, Rafał A. Ziemkiewicz tollából.
Az interjú a magyar privát űrprogram főszervezőjét szólaltatja meg, a filmajánló a másodgenerációs szuperhősökkel foglalkozik, a játékrovat a „Warhammer 40K: Space Marines”-t ismerteti, az intelligens dizájn irodalmi és képregényes vámpírokat hasonlít össze, a tudományos hírek között pedig olvasható még cikk a Han Solo formákat gyártó jégkockatartóról és egy házi kémtankról. A szerkesztőség természetesen a havi nyereményjátékról sem feledkezett meg.

A Galaktika 260. számát keresse az újságárusoknál!

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 260”