Fantomatika – 3. szám

1,500 Ft

A Fantomatika 2017 októberében induló képregényhavilap, kiadója Erdélyben, Kézdivásárhelyen van. A kiadó helyi képregényalkotók munkáit mutatja be sorozataiban, témájában pedig a sci-fi, a fantasy dominál.

Oldalszám: 40
ISBN:
Cikkszám: 5948492930014-3 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

Beregnek kiváló érzéke van az űrkutatáshoz, az expedíción nemcsak barátait villanyozza fel sajátos gondolkodásmódjával, hanem új úticélt fedez fel. A nagy kaland miatt szinte elfelejtkezik Anzelről, aki egyedül száll szembe a Kékek Tanácsával, de vajon meddig dacolhat még a Géppel?

A Fantomatika 2017 októberében induló képregényhavilap, kiadója Erdélyben, Kézdivásárhelyen van. A lapot Erdélyben és Magyarországon forgalmazzák. A kiadó helyi képregényalkotók munkáit mutatja be sorozataiban, témájában pedig a sci-fi, a fantasy dominál.

A fantomatika kifejezést Stanislaw Lem írásaiban olvashatta először a közönség, amely holografikus világot, mesterségesen kreált valóságot jelent.

Az elsőként megjelenő történetet Szabó Kriszta írta és Sárosi Mátyás Zsolt rajzolta. A képregény teljes egészében kézzel rajzolt és színezett.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fantomatika – 3. szám”