Fantomatika – 2. szám

A Fantomatika 2017 októberében induló képregényhavilap, kiadója Erdélyben, Kézdivásárhelyen van. A kiadó helyi képregényalkotók munkáit mutatja be sorozataiban, témájában pedig a sci-fi, a fantasy dominál.

Cikkszám: 5948492930014-2 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

1,500 Ft

Leírás

Milyen veszély leselkedik Beregre, a földi fiúra, ha már sikerült eljutnia az űrbéli civilizációba? Hogyan sikerül megszoknia az itteni világot annak minden előnyével és hátrányával? Találkozik titokzatosan eltűnt szerelmével? Jól döntött, amikor hátrahagyva vidéki életét, a csillagokat választotta? A történet nem lassul, csak újabb bonyodalmakkal tetézi e nehéz kérdéseket.

A Fantomatika 2017 októberében induló képregényhavilap, kiadója Erdélyben, Kézdivásárhelyen van. A lapot Erdélyben és Magyarországon forgalmazzák. A kiadó helyi képregényalkotók munkáit mutatja be sorozataiban, témájában pedig a sci-fi, a fantasy dominál.

A fantomatika kifejezést Stanislaw Lem írásaiban olvashatta először a közönség, amely holografikus világot, mesterségesen kreált valóságot jelent.

Az elsőként megjelenő történetet Szabó Kriszta írta és Sárosi Mátyás Zsolt rajzolta. A képregény teljes egészében kézzel rajzolt és színezett.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fantomatika – 2. szám”