Existence 1. – A létezés csapdája e-könyv

E-könyv prc, mobi és epub formátumban

E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!

3,490 Ft 2,490 Ft

Leírás

A 21. század közepének megbolydult világa folyamatos változások színtere. A rohamléptekkel fejlődő technika még nyugodt körülmények között is sokszor próbára teszi a hétköznapi ember toleranciáját, hát még most! Az ember által előidézett természeti-környezeti katasztrófák miatt népvándorlások indultak be; az oly sokszor megálmodott mesterséges intelligenciák nemcsak hogy megszülettek, de kiharcolták maguk számára az emberekével megegyező jogokat; nincsenek többé titkok, a nap 24 órájában mindenki online van, az internet viselhetővé vált, ha szembejön egy ember az utcán, máris mindent tudunk róla.

Ebbe a kaleidoszkópszerű, futurisztikus kavargásba robban be a hír: egy űrbeli szemétszedő, az orbitális pályák takarítója talált valamit, egy tárgyat, mely nem természetes eredetű, ám nem is mi juttattuk fel oda. Vajon milyen üzenetet hordoz magában, és bármi legyen az, fölkészültünk-e a fogadására?

David Brin többszörös Hugo-díjas író, futurológus, asztrofizikus. Mint mindig, ezúttal is páratlan tudományos felkészültségről tesz tanúbizonyságot, melyet azonban nem habozik a történet szolgálatába állítani, hogy az olvasó egy percre se érezze regényét száraz értekezésnek. Korunk legégetőbb kérdéseire keresi a választ, legfrissebb, monumentális művében nem csupán ismert világunk határain belül.

„Ez a regény tele van csodákkal és bölcsességgel… egyszerre vibrálóan, húsbavágóan mai és kozmikus léptékű. Brin visszatért.”
– Stephen Baxter, az Időhajók szerzője

„Brin nemcsak profi mesemondó, de egyben az egyik legfantáziadúsabb kortárs író. Ezt a könyvét sem szabad kihagyni.”
– Vernor Vinge, A szivárvány tövében szerzője

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Existence 1. – A létezés csapdája e-könyv”

Információk

  • Cím : Existence 1. - A létezés csapdája e-könyv
  • Eredeti cím :
  • Fordító :
  • Sorozat :
  • Oldalszám :
  • ISBN : 978-615-5158-81-0
  • Ár : 3490 Ft

A szerző(k)-ről

David Brin

David Brin

Csillagászi és fizikusi végzettségű amerikai író, 1950-ben született. Életművének legismertebb része a többszörös díjnyertes Uplift-sorozat, amelynek magyarul érdekes módon csak a második kötete jelent meg, a Csillagdagály. Hazájában az egyik legfontosabb hard SF-szerzőnek számít, A jövő hírnöke című regényéből hollywoodi film készült.


Wikipédia|Website|Facebook|Twitter