A 2016 tavaszán indult, fiatal tehetségeket bemutató Galaktika Start Könyvek egyik első kötete.

E-könyv epub, prc és mobi formátumban

Műfaj: regény
Zsáner: fantasy, Fiatal olvasóknak, Sci-fi
Brand: Start Könyvek
Témakör: Háborús, Invázió, Kaland, Személyiségfejlődés, Űropera
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!

Cikkszám: 9786155508622E Kategória: Címkék: , , , ,

3,990 Ft 2,990 Ft

Leírás

Leigázott távoli galaxisok szenvednek a világ legfélelmetesebb és legkönyörtelenebb lényei, a Férgek elnyomásától. Ők a világmindenség ismeretlen korból származó ádáz urai, akik semmilyen eszköztől nem riadnak vissza, hogy a maguk kedvére formáljanak egész csillagrendszereket, ha kell, kultúrákat, népeket, sőt teljes civilizációkat pusztítva el.

A Földön minderről egyelőre mit sem sejtenek, ahogy a Férgek sem törődnek ezzel a távoli sárgolyóval. Csakhogy pont itt, a galaxis peremvidékén születik meg az a hős, aki végre reményt nyújthat a kíméletlen lények által pusztulásra ítélt civilizációk számára.

Vittorya egyelőre egy teljesen átlagos földi egyetemista, aki imád pasizni és szórakozni, ahogy egy huszonéves lánytól elvárható. Csakhogy történik valami, ami fenekestül felforgatja nemcsak az ő életét, hanem általa a kozmosz világát is.

Ha tetszett Az éhezők viadala és a Dűne, akkor ezt imádni fogod!

2016 Margó-díjra jelölt regény.

Visszhang
Űrhajós akartam lenni, egészen a Challenger katasztrófájáig – interjú Michael Waldennel (Galaktika.hu)
“Van az a távolság egy fekete lyuktól, ahonnan már nem lehet visszafordulni” – a második interjú Michael Waldennel (Galaktika.hu)

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eshtar e-könyv”

Információk

  • Cím : Eshtar
  • Eredeti cím : Eshtar
  • Fordító :
  • Sorozat : Galaktika Start Könyvek
  • Oldalszám :
  • ISBN : 978-615-5508-63-9
  • Ár : 3990 Ft

A szerző(k)-ről

Michael Walden

Michael Walden

A Michael Walden álnév egy magyar írót takar. 1979-ben született Győrben, és sokáig űrhajós szeretett volna lenni, de elhatározását megingatta a Challenger-katasztrófa. Közgazdász diplomát szerzett hát, hobbiszinten pedig a hosszúkardvívás a szenvedélye. Publikációi eddig leginkább az utóbbival voltak kapcsolatosak, regénnyel most jelentkezik először. Jelenleg is Győrben él családjával, és az Eshtar folytatásain dolgozik, amikor csak a vállalkozásával kapcsolatos teendői engedik. A következő kötet megjelenéséig olvasóinak figyelmébe ajánlja a Galaktika magazin 313. számában megjelent, ugyanebben a világban játszódó novelláját.