Rudi konyhafőnök egy lengyel étteremben. Aztán alkalma adódik némi mellékes keresetre, de a dolog nem veszélytelen. És így csöppen bele Rudi egy olyan világba, ahol nem főzni kell, hanem kifőzni.

 

Műfaj: regény
Zsáner: Krimi, Thriller
Témakör: Kaland, Krimi, Személyiségfejlődés
Világ: Európa alkonya
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Cikkszám: 9786155628405 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

3,290 Ft 2,632 Ft

Leírás

Az évtized egyik legjobban megírt SF-regénye.

– LA Review of Books

Az angol szerző Brit SF-díjas sorozatának első kötete nyaktörő iramú kémregény egy elkerülendő jövőből.

Rudit gyermekkorától fogva érdekli a főzés. Az érdeklődésből hobbi lesz, abból pedig mesterség. Persze nem könnyen, konokság kell hozzá, nem is kevés. De Rudi kitartó, és végül konyhafőnök lesz egy lengyel étteremben.

Aztán alkalma adódik némi mellékes keresetre, de a dolog nem veszélytelen. És így csöppen bele Rudi egy olyan világba, ahol nem főzni kell, hanem kifőzni. Terveket, műveleteket, meg azt, hogy alkalmanként hogyan mentse a bőrét. Kiképzik ugyan, de meglepetések mindig akadnak. És olyankor bizony főhet a feje, nem is kicsit.

A szövevényes történések közepette szemünk előtt kirajzolódik egy olyan Európa képe, amely kísértetiesen emlékeztet a kényelmetlenül közeli múltra – különösen errefelé, a keletebbre eső végeken. Az „új” Európa nem különösebben vonzó: kerítések, határellenőrzések, gyanakvás, üldözés… Ismerős? Sajnos igen. Viszont talán létezik egy másik Európa is, amiről csak kevesen tudnak, és a titkot nem feltétlenül akarják másokkal megosztani…

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Embercsempészek”

Információk

  • Cím : Embercsempészek
  • Eredeti cím :
  • Fordító : Joó Attila
  • Sorozat : Európa alkonya
  • Oldalszám : 352
  • ISBN : 978-615-5628-40-5
  • Ár : 3290

A szerző(k)-ről

Dave Hutchinson

Author

1960-ban született brit sci-fi író. Az Európa alkonya könyvsorozatának első kötete 2014-ben jelent meg angol nyelven, magyarul a Metropolis Media adja ki.