Bolygóközi odüsszeia e-könyv

E-könyv epub és mobi formátumban

Műfaj: regény
Zsáner: Sci-fi
Brand: Galaktika Baráti Kör
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!

Cikkszám: 9786155508059E Kategória: Címkék: , , ,

4,990 Ft 3,990 Ft

Leírás

A Marsot felderítő űrhajósok a sivatag mélyén gigantikus épületekre bukkannak… melyek talán korántsem olyan lakatlanok, amilyeneknek első pillantásra tűnnek.
A megbélyegzett, állását vesztett pilóta mégiscsak visszatérhet az űrbe, de a Jupiter egyik holdjára indult expedíció hátterében sötét titkok lappanganak.

Mindeközben a földön is meglepő dolgokra derül fény: egy új gyógyszer hataloméhes démonná változtat egy törékeny, fiatal lányt; Ludwig professzor zseniális találmánya a nézőt egyenesen a film valóságába röpíti; rettentő természeti katasztrófa következtében Közép-Amerika a tengerbe süllyed, és az egész világ éghajlata drasztikusan megváltozik; egy forradalmian új technikának köszönhetően az ember bepillantást nyerhet párhuzamos univerzumokba…

Az SF amerikai aranykorának egyik legizgalmasabb szerzője igazságtalanul rövidre szabott élete alatt is számos emlékezetes történetet vetett papírra, melyek közül nyolc most első ízben lát napvilágot magyar fordításban, kizárólag a Galaktika Baráti Kör tagjai számára.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bolygóközi odüsszeia e-könyv”

Információk

  • Cím : Bolygóközi odüsszeia e-könyv
  • Eredeti cím :
  • Fordító : Szente Mihály
  • Sorozat : Galaktika Fantasztikus Könyvek
  • Oldalszám : 245
  • ISBN :
  • Ár :

A szerző(k)-ről

Stanley G. Weinbaum

Stanley G. Weinbaum

Amerikai sci-fi író (1902-1935). Fiatalon, tüdőrákban hunyt el, ezért írói karrierje rövid, de nagy hatású volt. Első novellája, a Marsi odüsszeia többek szerint elsőkén ábrázolt egy olyan idegent, aki nem emberszerű, de az embernek egyenrangú társa. Egyes műveiből, film, tévéjáték és rádiójáték is készült. A Marson krátert neveztek el róla.


Wikipedia