Amerika lángokban 1 – Tisztogatás e-könyv

E-könyv epub és mobi formátumban

Műfaj: regény
Zsáner: Sci-fi, Thriller
Témakör: Disztópia, Háborús, Kaland
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!

Cikkszám: 9786155628382E Kategória: Címkék: , , , ,

3,290 Ft 2,290 Ft

Leírás

Észak-Karolinában, a 89-es agrárkörzetben minden a termelésről szól, és a rendről. A vasszigorral kormányzott vidéken a Tengely hármas koalíciója az úr, az amerikai katonákkal karöltve orosz és kínai „békefenntartók” járőröznek mindenfelé. Ellenállókat keresnek, akiket azután távoli börtönökbe hurcolnak – börtönökbe, ahonnan nincs visszatérés.

Walter is így vesztette el a bátyját, ezért megfogadta, ő sosem fog kilógni a sorból. Lesunyja a fejét, végzi a dolgát és tartja a száját. Ekképpen nincs mitől tartania. Egészen addig, amíg jó pénzért el nem fogad egy ártalmatlannak tűnő megbízást az ellenállóktól.

Mire észbe kap, a feleségét elhurcolták a katonák, ő pedig egy kis csapat fegyveressel menekül egyik búvóhelyről a másikra, nyomában a Tengely jóformán legyőzhetetlen elitharcosaival. Rövid úton két dologra kell rádöbbennie: az első, hogy senkiben sem bízhat meg, mert még saját társai is árulóivá válhatnak; és a második, hogy normális életét legközelebb csak akkor kaphatja vissza, ha sikerül megdönteni a jelenlegi elnyomó hatalmat.

 

D. J. Molles már a második írásával díjat nyert. Könyveit először szerzői kiadásban jelentette meg, és hobbiként gondolt rájuk – míg egymás után föl nem kerültek a New York Times sikerlistájára. Ez a pörgős akcióthriller nagyon is hihető látomás Amerika közeljövőjéről, és egyben egy izgalmas sorozat első kötete.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Amerika lángokban 1 – Tisztogatás e-könyv”

Információk

  • Cím : Amerika lángokban 1 – Tisztogatás e-könyv
  • Eredeti cím : Purge of district 89
  • Fordító : Tamás Dénes
  • Sorozat : Amerika lángokban
  • Oldalszám : 336
  • ISBN :
  • Ár :

A szerző(k)-ről