Akció!

A sötét sebessége

2,670 Ft 1,335 Ft

Elizabeth Moon Nebula-díjas könyve egy autista szemén keresztül mutatja be a közeljövő világát.

Fordító: Gálvölgyi Judit
Eredeti cím: The Speed of Dark
Oldalszám: 312
ISBN: 9789639866034
Brand: Metropolis Könyvek
Zsáner: Sci-fi

Leírás

Elizabeth Moon Nebula-díjas könyve egy autista szemén keresztül mutatja be a közeljövő világát.

Az orvostudomány csodái mind több betegségtől szabadítják meg végleg az emberiséget, és a genetikai tervezés hamarosan már a születendő gyermekeknél is lehetővé teszi egészségük előzetes tökéletesítését. De mi van azokkal, akik köztünk élnek, méghozzá valami olyan fogyatékossággal, ami megnehezíti beilleszkedésüket a társadalomba?

Lou Arrendale felelős állásban dolgozik egy nagyvállalatnál, munkáján kulcsfontosságú üzleti döntések múlnak. Magánélete azonban valóságos akadályfutás, környezete nehezen fogadja el, a legapróbb feladatok végrehajtása is kihívások elé állítja. Lou ugyanis autista. Amikor aztán vállalata több kollégájával együtt beutalja egy kísérleti kezelésre, melynek eredményeként normális életet élhetne, olyan kérdésekkel kell szembenéznie, amik megkérdőjelezik benne, mi is valójában a “normális”, és hogy valóban betegség-e az állapota, vagy esetleg az emberi törzsfejlődés következő állomása.

Elizabeth Moon Nebula-díjas regénye olyan korábbi művekkel állítható párhuzamba, mint a Virágot Algernonnak, a Forrest Gump vagy az Esőember, de a téma mindeddig feltáratlan, új mélységeire nyitja fel szemünket.

Könyvtrailer:

Visszhang:
Vox Adepti
Esőember
ekultura.hu
Sci-fi Könyvek
Kikötő Online

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A sötét sebessége”