HÍRLEVÉL

Legyél Te is a 250 szerencsés egyike, aki 70% kedvezménnyel jut hozzá Jodi Taylor nagysikerű bestseller kötetéhez, az Egyik átkozott dolog a másik után című könyvhöz! Eddig lemaradtál a St. Mary krónikák-sorozatról? Itt az idő, hogy felvedd a történelmi és romantikus sci-fi fonalát! Iratkozz fel hírlevelünkre és ha elég gyors voltál és benne vagy az első 250 feliratkozóban, akkor már küldjük is neked a kuponkódot, amivel 70% kedvezménnyel rendelheted meg a St. Mary krónikák első részét!

Mi is a Galaktikabolt hírlevél?

Úgy gondoltuk, érdemes a webshop-nak saját hírlevelet indítani. Ennek oka, hogy aki kizárólag a könyvekről szeretne értesülni, az akciókról és a megjelenésekről, azoknak a webshop-os hírlevél áll majd rendelkezésére. A Galaktika.hu hírlevele aktív marad, azonban itt elsősorban cikkeket és híreket küldünk ki, és csak a havi fix akciók, illetve legfrissebb megjelenések szerepelnek benne.

A Galaktikabolt hírlevélre való feliratkozás számos előnnyel jár majd: exkluzív akciók, kuponok és ajánlatok az olvasóknak.

Hírlevél feliratkozás