HÍRLEVÉL

Legyél Te is a szerencsések egyike, aki 40% kedvezménnyel jut hozzá Johanna Sinisalo nagysikerű kötetéhez, A Nap Magja című könyvhöz!
Bármi, ami örömet vagy valamilyen függőséget okoz, szigorúan tilos, beleértve a számítógépet, a mobiltelefont, a kávét, valamint az egyik legveszélyesebb drogként számontartott csilipaprikát is.
Milyen lehet egy olyan világ, ahol a csili drog a szex pedig árucikk?
Johanna Sinisalo, a finn weird irodalom kiemelkedő alakjának alternatív történelmi regénye szellemes és lenyűgöző társadalmi polémia, középpontjában egy fiatal lánnyal, aki eltűnt testvére után nyomoz, miközben egyre inkább az illegális csilipaprika hatása alá kerül egy olyan világban, ahol a szeretet, a szex és a szabad akarat mind az állam irányítása alatt állnak.
Szerezd meg most 40% kedvezménnyel, csak fel kell iratkoznod hozzá hírlevelünkre és automatikusan megkapod a kupon kódját!

Mi is a Galaktikabolt hírlevél?

Úgy gondoltuk, érdemes a webshop-nak saját hírlevelet indítani. Ennek oka, hogy aki kizárólag a könyvekről szeretne értesülni, az akciókról és a megjelenésekről, azoknak a webshop-os hírlevél áll majd rendelkezésére. A Galaktika.hu hírlevele aktív marad, azonban itt elsősorban cikkeket és híreket küldünk ki, és csak a havi fix akciók, illetve legfrissebb megjelenések szerepelnek benne.

A Galaktikabolt hírlevélre való feliratkozás számos előnnyel jár majd: exkluzív akciók, kuponok és ajánlatok az olvasóknak.

Hírlevél feliratkozás