HÍRLEVÉL

Szívügyed a magyar és a külföldi fantasztikus irodalom? Akkor itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz Magyarország egyik legrégebbi olvasótáborához, a Galaktika kitartó és összetartó közösségéhez.

A koronavírus által kialakult helyzet miatt a Galaktika legújabb számát nem terjesztjük újságárusok vagy más külső partnereken keresztül, csak nálunk tudjátok megvenni online vagy a szerkesztőségben. Ha szeretnél hozzájutni a következő lapszámhoz, akkor fizess elő még most, így biztosítva magadnak, hogy ne maradjon ki egy se a gyűjteményedből.

Csatlakozz te is az #olvassotthon #maradjotthon mozgalomhoz.

Mi is a Galaktikabolt hírlevél?

Úgy gondoltuk, érdemes a webshop-nak saját hírlevelet indítani. Ennek oka, hogy aki kizárólag a könyvekről szeretne értesülni, az akciókról és a megjelenésekről, azoknak a webshop-os hírlevél áll majd rendelkezésére. A Galaktika.hu hírlevele aktív marad, azonban itt elsősorban cikkeket és híreket küldünk ki, és csak a havi fix akciók, illetve legfrissebb megjelenések szerepelnek benne.

A Galaktikabolt hírlevélre való feliratkozás számos előnnyel jár majd: exkluzív akciók, kuponok és ajánlatok az olvasóknak.

Hírlevél feliratkozás