Előkészületben

Itt azokat a könyveinket soroljuk fel, amelyeken már dolgozunk, és várhatóan a következő pár hónapon belül meg fognak jelenni.


A&B Sztrugackij: Fiú a pokolból

A fiú a pokolból tulajdonképpen két olyan Sztrugackij-kisregény (A fiú a pokolból, A kölyök), melyek ilyen formában eddig nem jelentek meg könyvben magyarul. A könyv átdolgozott és kiegészített fordítása a kisregényeknek; olvasási sorrendben pedig a Delelő-univerzum nyolcadik és kilencedik darabja egyben (A lakott sziget után és Válaszd az életet előtt helyezkedik el).


Dennis E. Taylor: MI, Bob

Bob eladta software cégét és arra készül, hogy élvezze az életet, kiélje igazi geek énjét. Az élet fintora, hogy épp ekkor üti el egy autó… aztán a 22. században ébred, mint mesterséges intelligencia, akit arra kényszerítenek, hogy lakható bolygókat kutasson fel. A teste az államé, személyiségét egy hardware-re töltötték és abban sem biztos, hogy tényleg az-e, akinek hiszi magát. Így csöppen bele Bob élete legizgalmasabb és leglehetetlenebb űrkalandjába. A MI, Bob egy igazi agyeldobós sci-fi, amihez a következő borítóval készülünk.


Korábban itt volt egy könyv, de már nem találod?

Amikor már közeleg a megjelenés dátuma, továbbá elkészült a könyv borítója és megkapta a végleges árát, akkor a kötet erről a listáról átkerül az Előrendelhető oldalra.

Ha pedig a már megjelent könyveink listájára vagy kíváncsi, itt találhatsz egy időrendi listát.