galaktika karácsony kedvezmény

Adventi kedvezmények a Galaktikaboltban!

Sugárhajtású rénszarvasokon érkezik a Mikulás a Galaktikához, és rengeteg kedvezmény lapul a zsákjában! Írd fel már most, hogy ne maradj le róluk!
Minden megrendeléshez ajándék karácsonyi mintájú könyvjelzőt adunk a készlet erejéig!

cuki galaktika advent

2018.12.01–03:

 • 3+1 akció: Válogass teljes árú, saját kiadású könyveink között december 1. és 3. között, tegyél négy könyvet a kosaradba, és a legalacsonyabb árú kötetet ingyenesen megkapod ajándékba!
 • Cuki csomag: Mert cukiság az űrben is létezik! Hölgyeknek űrsétához a törülköző mellett most Galaktika pólót, cuki bögrét és az Anna éppen hazudik című könyvet ajánljuk, és mindezt ingyen szállítjuk ki! Sétára fel! A póló méretét a Megjegyzés rovatban tüntesd fel!

 

galaktika advent konkurens

2018.12.04–06:

 • Galaktikus 30%-os kedvezmény: 3 napig minden teljes árú saját könyvre most 30%-os kedvezményt adunk!
 • Konkurens csomag: Irány az űr! Egy kiadós űrcsatához összeszedtük a kötelező kellékeket: legújabb Galaktika pólónkat, retro bolygós bögrénket, és mindemellé Konkurens könyvet raktunk, és ingyen szállítjuk ki. A póló méretét a Megjegyzés rovatban tüntesd fel!

 

2018.12.06:

galaktika advent antijég fagyott égbolt

 • Antimikulás csomag: Merülj el a végtelen jégmezőkön, ahova a Mikulás sem szállít csomagot! Mi azonban MPL-el ingyen eljuttatjuk hozzád! A csomagban a Fagyott égbolt két része, az Antijég, és egy ajándék vászontáska található, amit ingyen szállítunk házhoz!

 

galaktika adventi akció válogatás

2018.12.07–09:

 • Hármas könyvválogatások 7.990 Ft-ért! Három fenomenális csomag közül választhatsz csak 7.990 Ft-ért, postaköltség nélkül! Írd a Megjegyzés rovatba, melyiket szeretnéd, és mi máris csomagoljuk neked:
  ▪ Arthur C. Clarke: 2001 elveszett világai, 2001 Űrodisszeia, 2010 Második űrodisszeia;
  ▪ Jasper Fforde: Monokróm, Keith Roberts: Gőzkorszak, Stephen Baxter: Antijég;
  ▪ Vaszilij Orehov: S.T.A.L.K.E.R.: Katasztrófa sújtotta terület, Tűzvonal, Hadműveleti zóna.
 • Ajándék Fantomatika: 3.990 Ft feletti vásárlás esetén ajándék Fantomatika képregényt adunk!

 

 

2018.12.10–12:

 • Ingyenes könyvszállítás! A 2018.12.10. és 12. között leadott könyvmegrendeléseket ingyen kiszállíttatjuk!
 • Ajándék Embercsempészek 6.990 Ft felett! A karácsonyi hangulat mellé egy Embercsempészek című könyvet csempészünk a csomagodba, ha 6.990 Ft felett vásárolsz.

 

galaktika advent retro sztrugackij

2018.12.13–15:

 • Retro csomag: Imádod Sztrugackij-t? Jólesne olvasás közben néhány galaktikus korty? Ezt a csomagot neked találtuk ki: Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Végállomás: Amalthea és Világvége a szomszédban című kötetek, valamint egy karácsonyos-űrhajós bögre, postaköltség nélkül!
 • Ajándék E-könyv 2.990 Ft értékű e-könyv vásárlásnál: Vásárolj legalább 2.990 Ft értékben e-könyvet nálunk, és megajándékozunk egy általad választott e-könyvvel. Nincs más dolgod, csak a Megjegyzés rovatban feltüntetni, melyiket szeretnéd!