Véreskü – Vámpírakadémia IV.

2,980 Ft 2,384 Ft

Richelle Mead: Véreskü – Vámpírakadémia IV.

ISBN:
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

Richelle Mead: Véreskü

Rose kénytelen elhagyni a montanai Szent Vlagyimir Akadémiát. A dampyr testőrtanonc épp az érettségire készülne, amikor szomorú kötelessége Szibériába szólítja: meg kell találnia Dimitrijt. Szerelme strigává változott, és Rose-nak ígéretéhez híven végeznie kell a könyörtelen élőhalottal.
 
Az ismeretlen terepen számos meglepetés várja, ugyanakkor legalább annyi veszély leselkedik rá. A srtigákon kívül belebotlik az Alkimisták csoportjába, akik a morák emberi szövetségesei, találkozik Dimitrij családjával, valamint Abe Mazurral, aki titokzatos hatalommal rendelkezik.
 
Rose-nak önmagával is meg kell küzdenie, hiszen ígérete köti, ám érzelmei ellenállnak az észérveknek. A másik út, hogy lemond életéről, és strigává lesz, hogy Dimitrij mellett maradhasson. Közben pedig tudomására jut, hogy barátnője, Lissa bűbáj hatása alá került. Vajon Rose megmentheti őt a távolból?
 
Richelle Mead nagy sikerű könyvsorozata, a Vámpírakadémia új kötete rengeteg izgalmat, váratlan fordulatot tartogat az olvasók számára!

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Véreskü – Vámpírakadémia IV.”