Akció!

Ugrás az űrbe

2,990 Ft 1,490 Ft

Az Őrség-könyvek kultikus orosz szerzőjének sci-fi regénye.

ISBN: 9789639828223
Oldalszám: 432
Eredeti cím: Zvjozdü - holodnüje igruski
Fordító: Weisz Györgyi
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Zsáner: Sci-fi
Témakör: Űrutazás

Leírás

A galaxison az Erős és Gyenge Fajok osztoznak. A feltételeket az Erősek diktálják, a Gyengéket pedig speciális képességeik alapján használják, kihasználják. Mivel egyedül az ember szervezete képes elviselni a kozmikus ugrást, a földieknek a fuvaros szerepe jut.

Pjotr Hrumov rozoga teherűrhajóján árut szállít egyik bolygóról a másikra. Egyik útján, már éppen visszatérőben a Földre fölfedezi, hogy potyautasa van, egy Számlálónak nevezett, hüllőszerű lény. A Számlálók is a Gyengék közé tartoznak, nekik az elvont gondolkodás az erősségük, a magát Karelnak nevező potyautas például képes pusztán szellemi energiáival befolyásolni Pjotr űrhajójának komputerét. Karel fajának képviseletében lopózott a fedélzetre, szövetséget akar ajánlani a földieknek az Erősekkel szemben. Tudomásukra jutott ugyanis, hogy az Erősek a Gyengék elpusztítására készülnek, a Földnek szerintük már csak hónapjai vannak hátra.

Az Európa-díjas orosz bestsellerszerző a világhírű Őrség-regények után ezúttal új oldaláról mutatkozik be, a távoli jövőbe repíti olvasóit. A kalandok mögül azonban most sem hiányzik a mélyebb mondanivaló.

Visszhang
-bookcrasher
-kulturpart.hu
-geekz.blog.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ugrás az űrbe”

Érdekelhetnek még…

 • Éjszakai Őrség

  Éjszakai Őrség

  2,990 Ft 2,392 Ft
 • Ugrás az ismeretlenbe

  Ugrás az ismeretlenbe

  2,990 Ft 2,392 Ft
 • Nappali Őrség

  Nappali Őrség

  2,990 Ft 2,392 Ft