Akció!

Született stratéga

2,990 Ft 1,490 Ft

A Nebula- díjas Alex Benedict- sorozat nyitó kötete.

ISBN: 9789638773081
Oldalszám: 384
Eredeti cím: A Talent for War
Fordító: F. Nagy Piroska
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Zsáner: Sci-fi

Leírás

Mindenki ismerte Christopher Sim legendáját. A harcosét. A vezérét. A csillagközi hősét, aki született stratéga. Sim örökre megváltoztatta az emberiség történelmét, amikor egy szedett-vedett kis peremvilági ellenálló flottából veszedelmes fegyvert kovácsolt, és visszaverte az idegen támadókat.
Most azonban Alex Benedict régiségkereskedő rábukkant egy ijesztő információmorzsára, mely rég eltemetve hevert egy ősi számítógépes fájlban. Ha ez az adat igaz, Christopher Sim csaló volt csupán.
Egy személyes és egy történelmi jelentőségű ügy szálai fonódnak egybe, s Alex Benedictnek követnie kell a legenda sötét nyomait, egyenesen egy idegen galaxis szívébe – ahol olyan igazság várja, amely legvadabb elképzelésein is messze túltesz…
Jack McDevitt kötete egyszerre SF és krimi, valamint fordulatos kalandregény, középpontjában egy “high-tech Indiana Jonesszal”.

“Abban a képességében, ahogy megragadja az olvasót, és nem ereszti, McDevitt logikus örököse Isaac Asimovnak és Arthur C. Clarke-nak.”
– Stephen King

“Sodró iramú történet… McDevitt tisztában van az olyan fogalmakkal, mint hős, megszállottság, kötelesség, és írásának minden mondatából árad az intelligencia.”
– James Patrick Kelly

“Izgalmas, színes… A legjobb háborús SF, amit Joe Haldeman Örök háborúja óta olvastam.”
– Michael Bishop

“Egy mai író sem jobb McDevittnél az intergalaktikus kalandok és az eredeti ötletek vegyítésében.”
– Washington Post

Visszhang

ekultura.hu

geekz.blog.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Született stratéga”