STALKER – Tűzvonal

3,490 Ft 2,792 Ft

Hemul legutóbbi, tragikusan végződő „túravezetése” után végleg hátat fordított a Zónának. Vagy legalábbis így gondolta. Most azonban ismét a Zónában van, a hangulata pedig nem valami rózsás, mert egy régi barátja pisztolya mered rá negyven lépés távolságról.

ISBN: 978-615-5628-39-9
Oldalszám: 336
Műfaj: regény
Zsáner: Sci-fi
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Világ: Stalker
Témakör: Disztópia
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!
Cikkszám: 9786155628399 Kategóriák: , , Címkék: , , , ,

Leírás

Hemul legutóbbi, tragikusan végződő „túravezetése” után klánját, barátait, munkáját és szerelmét is elvesztette, ezért végleg hátat fordított a Zónának. Vagy legalábbis így gondolta. Most azonban ismét a Zónában van, a hangulata pedig nem valami rózsás, mert egy régi barátja pisztolya mered rá negyven lépés távolságról.

A cél persze nem ő, hanem egy körülötte keringő, életveszélyes relikvia, egy úgynevezett Boszorkánytojás, melynek már a puszta érintése is halálos. Hemul és barátja abban bíznak, hogy egy jól irányzott lövés kitérítheti szédítő pályájáról, és ezzel alkalom nyílik a menekülésre.

A találat nyomán a relikvia szétrobban, és szilánkjai beterítik a stalkert… ám ő mégis életben marad, sőt látomása támad: egy tüzes vonalat pillant meg maga előtt.

 

És ez még csak a fantasztikus kaland kezdete Vaszilij Orehov új regényében, a Katasztrófa sújtotta terület folytatásában. Anomáliák, árulások, szörnyek, tűzharcok, zombik és a Szarkofág titka a trilógia második kötetében.

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “STALKER – Tűzvonal”

Érdekelhetnek még…

  • STALKER – Katasztrófa sújtotta terület

    3,490 Ft 2,792 Ft