Akció!

Sötét fény

2,990 Ft 1,495 Ft

Ken MacLeod  Fénynél sebesebben- trilógiájának második kötete.

Oldalszám: 332
Fordító: Tamás Gábor
ISBN: 9789639828391
Eredeti cím: Dark Light
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek

Leírás

Az egykori elméletek a gyakorlatban is igazolást nyertek: az értelmes élet ritka dolog a világegyetemben – mármint a bolygófelszínekhez kötött értelmes élet. Mert máskülönben mindenütt csak úgy hemzseg, az égitestek belsejétől a csillagközi porfelhőkig.

Az emberiség is a ritka kivétel-fajok közé tartozott, egészen a 21. századig, amikor önerőből jutott el az űrbe. Aztán felfedezte, hogy idegen lények évmilliókon keresztül rabolták és telepítették szét az univerzum távoli világaira a földi életet. Így jött létre a Második Szféra, egy olyan világ, ahol emberek és értelmes dinoszauruszok együtt léteznek.

A Mingulayról, a halhatatlan kozmonauták bolygójáról most expedíció indul, hogy kiderítse, kik azok, akik a távolból mozgatják a szálakat, kik azok, akik még az embereket elrabló idegeneket is marionettként mozgatják. Kik a világegyetem titokzatos istenei.

Az új űroperák angol sztárszerzője, a számos nyelvre lefordított és több díjjal kitüntetett Ken MacLeod ebben a művében újabb szédítő iramú utazásra ragadja magával olvasóit.

“Ken MacLeod egy valóságos egyszemélyes forradalom.”

-Asimov’s

“Csodálatosan eredeti!”

-San Diego Union-Tribune

 

Visszhang

ekultura.hu

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sötét fény”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! Kozmonauták vára

    Kozmonauták vára

    2,990 Ft 1,495 Ft