S.T.A.L.K.E.R. – Agyar

2,990 Ft 2,392 Ft

A S.T.A.L.K.E.R. széria negyedik kötete.

Fordító: Sándor Gábor
Zsáner: Sci-fi
Oldalszám: 264
ISBN: 978-615-5508-60-8
Műfaj: regény
Témakör: Disztópia
Világ: Stalker
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!
Cikkszám: 9786155508608 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

A stalker életében egyszer eljön az a pillanat, amikor már nem is tudja, miért megy a Zónába. Úgy vonzódik hozzá, mint gyermek az anyjához, mint vadállat az itatóhoz, mint virág a naphoz. Nem tudja, mit eredményez az útja, csak azt, hogy kezével rejtélyeket és szentségeket fog kiszakítani a Zóna méhéből.

Néhány év után a stalker függővé válik. Nem élhet a Zóna nélkül. Nem tud meglenni a halálos kockázat nélkül, az őt körülvevő csend nélkül, a feje fölötti bágyadt napfény nélkül. Próbáld meg fél évre bezárni a négy fal közé, és megtapasztalhatod, milyen a stalker a Zóna nélkül.

Pedig folyamatos küzdelem az élete: ki a fogát hagyja ott, ki csak valamelyik testrészét. Stalker volt, de most nyomorék, aki már nem mehet a Zónába. Végzete arra ítélte, hogy ott éljen a közelében, hallja hívását, lássa, ahogy szerencsésebb bajtársai elmennek és visszatérnek, s meghaljon a vágytól, mely már soha sem válhat valóra.

A legtöbb stalker életében eljön a végső összecsapás ideje is, amikor határoznia kell: boldogan hal meg a csatában, vagy életben marad, emberi roncsként. Ez egy nagyon fontos döntés, mindenki a saját képességei szerint hozza meg: megtáncoltatni ellenségeit egy halálos forgatagban, és egyesülni velük a Zóna időtlenségében, vagy feladni egy részt saját belső világából, és megmenteni azt, ami ezután már alig ér valamit: az életét.

Az igazi stalker megérzi, amikor eljön a végső csata ideje. És ezt mindenki másképp éli meg. De ha felfogtad, ha megragadtad, ha beléd ivódott, akkor neked már semmit sem kell elmagyarázni. Az utolsó pillanat, átitatva a csata gyönyörűségével – mi lehet ennél szebb?

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “S.T.A.L.K.E.R. – Agyar”

Érdekelhetnek még…

  • STALKER - A duplikátor gyermekei

    S.T.A.L.K.E.R. – A duplikátor gyermekei

    2,990 Ft 2,392 Ft
  • S.T.A.L.K.E.R. - Halálos zóna

    S.T.A.L.K.E.R. – Halálos zóna

    2,990 Ft 2,392 Ft