Akció!

Ima egy bérgyilkosért

Robert Ferrigno amerikai bestseller szerző fantasztikus thrillere egy, az iszlám uralta Egyesült Államokról.

Brand: Metropolis Könyvek
Zsáner: Sci-fi

3,300 Ft 1,650 Ft

Leírás

Mi történne, ha a terroristák győznének?

Ez a 21. századi Amerika egészen más világ, az egykori Egyesült Államok északi része iszlám köztársaság, délen pedig a keresztény fundamentalisták vetették meg lábukat. New York és Washington radioaktív romhalmaz, Phoenix kiürült, Chicagóban pedig külön kis polgárháború dúl. Seattle a muszlim területek új fővárosa, ahol ugyanúgy tombol a futballőrület és a médialáz, mint régen, de a nők csadorban járnak, alkohol helyett az emberek Dzsihád-Kólát isznak, a minaretekből pedig a müezzinek imára hívó kántálása visszhangzik.

Rakkim Epps, az elit kiképzést kapott bérgyilkos állami megbízásból nyomozni kezd egy eltűnt történésznő után, akinek leleplező bizonyítékok lehetnek a kezében az USA elleni atomtámadások kitervelői ellen. Azt azonban nem sejti, hogy őutána is kutat valaki, egy ördögi megbízó által felbérelt zseniális pszichopata, aki ugyancsak művésze a gyilkolásnak, és mindent elkövet annak érdekében, hogy az igazság titokban maradjon.

Robert Ferrigno stílusteremtő politikai thrillere briliánsan ötvözi a keleti és nyugati civilizációk világát, elolvasásának hatására a napi hírek is új értelmet nyernek az ember szemében.

“Egy lenyűgözően jó író könyve.”
– Elmore Leonard

“Ferrigno egyforma tehetséggel adagolja az izgalmakat és a humort, aki olvasni kezdi a könyvét, legközelebb csak az utolsó oldal után teszi le.”
– The Washington Post

Visszhang
ekultura.hu
Sci-Fi Könyvek

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ima egy bérgyilkosért”

Információk

  • Cím : Ima egy bérgyilkosért
  • Eredeti cím : Prayers for the Assassin
  • Fordító : Kálló András
  • Sorozat : Metropolis Könyvek
  • Oldalszám : 460
  • ISBN : 9789638773036
  • Ár : 3300

A szerző(k)-ről