Halál a vörös bolygón e-könyv

3,490 Ft 2,490 Ft

Vérbeli noir, hangulatos, kőkemény krimi – a Marson.

Fordító: Tamás Dénes
Eredeti cím: Red Planet Blues
Oldalszám: 353
ISBN: 978 615 5508 34 9
Műfaj: regény
Zsáner: Krimi, Sci-fi
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!
Cikkszám: 9786155508301E Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

Leírás

A nevem Lomax, Alex Lomax. Egyetlen helyi magánhekusként járom New Klondike aljas utcáit. Olyan ez, mint valami vadnyugati kisváros, akár a külsőségeket, akár az itt lakók erkölcseit nézzük.

Negyven éve fedezték fel a vörös bolygón az első kövületeket, az adott lendületet a telepek fejlődésének. Otthon, a Földön minden végtelen számban másolható, előállítható. Ezért jöttek akkora divatba az idegen lények fosszíliái. Egyszeriben minden szerencsevadász útnak indult a Marsra, a gyors meggazdagodás reményében.

Én csak a mindennapi betevőt akarom megkeresni – csalókat, rablókat és más gonosztevőket halászok ki a többé-kevésbé tisztességes telepesek soraiból. De amikor a nyakamba szakadt egy több évtizeddel ezelőtti gyilkossági ügy és egy napló, ami talán a történelem legnagyobb kövület-lelőhelyéhez vezethet el, rögtön tudtam, hogy egykettőre magam is céltáblává válok. Remélem, a végén nem a bolygó vörös homokja alól kerülnek elő az én csontjaim is…

Kanada egyik legkelendőbb szerzője, a Hugo- és Nebula-díjas Robert J. Sawyer, akinek Flashforward – A jövő emlékei című regényéből tévésorozat is készült, ezúttal vérbeli noirt, hangulatos, kőkemény krimit írt. Hogy mi benne a rendkívüli? Természetesen a helyszín, a vörös bolygó veszélyes világa, amely gyilkosok segítsége nélkül is éppen elég halálos.

„Mintha Philip Marlowe a Szárnyas fejvadász és a Marsbéli krónikák keverékébe csöppent volna.”
– The Mind Reels

„Egy biztos kezű szerző merész tudományos ötletekkel.”
– New York Times

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Halál a vörös bolygón e-könyv”

Érdekelhetnek még…

  • Francis

    2,990 Ft 2,392 Ft
  • Fekete Özvegyek Klubja

    2,990 Ft 2,392 Ft