Galaktika 322

1,490 Ft

A Galaktika magazin 2017. januári száma.

ISBN:
Cikkszám: 24302517322 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Galaktika magazin januári számát James Patrick Kelly írásának befejező része nyitja: a férfiak nélküli világban megoldódni látszanak a rejtélyek. Indrapramit Das indiai szerző fantasztikus története egy fantasztikus teremtésbe enged bepillantást. Colin P. Davies hihetetlen történeteinek kerete egy utazás.

A magyar szerzők közül Ronil Caine, a Lilian című regény írója Mr. Franklin különös titkát fedi fel, míg Erdész Róbert Mitokondriális Éva és az időutazó disznó találkozását írja le.

Kasztovszky Bélára emlékezünk: a Zsoldos-díjas szerző korát meghazudtolóan modern stílusára, írásmódjára, műveire.

A megújult havi retro Grendel Lajos „Szép história” című novellája: fura anakronizmus egy II. Lajos korában megjelenő dalnokról.

A képregény Isaac Asimov „Robbie” című elbeszélésének adaptációja. A Kapcsolatfelvétel a MondoConról és a smART!XTRA eseményéről számol be. A Filmrovat az Érkezés című filmet méltatja.

A tudományos főanyag a galaktikus ütközések kérdését járja körül. A lapban olvashatók még érdekes írások a lebegő alagútról, az okosbölcsőről, az okoscserépről, valamint a virtuális valóság új szintjeiről.

Az XL-kiadás John Rankine Alfa Holdbázis-novellizációját (Holdodüsszeia) tartalmazza.

 

Additional Information

Weight 0.15 kg

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 322”

Érdekelhetnek még…