Galaktika 320

1,190 Ft

A Galaktika magazin 2016. novemberi száma.

ISBN:
Galaktika: galaktika
Cikkszám: 24301816320 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Leírás

A Galaktika magazin novemberi számát Derek Künsken nyitja: Gibbonvárosban is vannak faji előítéletek, csak a majmok között. Howard Waldrop felveti, mi történik akkor, ha a történelem epizódjai szövetkeznek egy ember ellen. Szergej Artjuskin két stalkere a Vándorló Várost keresi, Roman Kulikov figurája pedig „szálláscsináló” áldozata a Zónának. Kij Johnson macska-fudokija további epizódokkal bővül.

A magyar szerzők közül Weiner Sennyey Tibor az emberi emlékezet fontosságát hangsúlyozza, Varga Csaba Béla hőse a mesterséges intelligencia titkát kutatva valami sokkal nagyobb rejtélyre bukkan, míg Hernád Péter egy kiadói szerkesztőség munkáját robotizálná.

A havi retro Reginald Bacchus és Ranger Gull munkája: a titokzatos automata megveri a legnagyobb sakknagymestereket.

A képregény a Moby Dick 2000 befejező része. A Kapcsolatfelvétel a Múmiamalom könyvbemutatójáról számol be, a szerző kulisszatitkait is ismertetve. A Világűrt jelentő deszkák Hiroaki Umeda sokszínű galaktikus utazására invitál bennünket. A Filmrovat a megújult Jessica Jones-sorozatot méltatja.

A tudományos főanyag a Naprendszeren túli, titokzatos világot járja körül. A lapban olvashatók még érdekes írások az okos nyakörvről, a közösségi időjárás-jelentésről, a világ legpontosabb órájáról, az új autós kiegészítőről (Kirobo), valamint az ökokatasztrófákról (jelen esetben Ausztrália nyúl-inváziójáról).

Az XL-kiadás folytatja a Star Trek 50. évfordulójának előző számban megkezdett ünneplését, a regény befejező része mellett további meglepetéseket is tartalmazva.

 

Additional Information

Weight 0.15 kg

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 320”