Galaktika 246

870 Ft

Galaktika 246, a Galaktika 2010. szeptemberi lapszáma

ISBN:
Galaktika: galaktika
Cikkszám: 24300110246 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

Galaktika 246, a Galaktika 2010. szeptemberi lapszáma

A Galaktika magazin szeptemberi számában új folytatásos kisregény indul, a friss Zsoldos Péter-díjas Szélesi Sándortól, címe: ,,Szörnyeteg a hajtóműben”. A hónap központi témája a pénz jövője, a cikkekhez kapcsolható még többek közt John Kessel novellája ,,Az anyagi függetlenség Baum-féle terve”. Alfred Bester ,,Fura illatfúgá”-jának hőse tökéletes szaglásának köszönheti állását, de jólétét egy titokzatos betegség fenyegeti. Márki István írása Galileo Galileit idézi meg, életének egy apokrif momentumán keresztül. Ben Bova egy lidérces párhuzamos valóságba kalauzolja el olvasóit.
A lap megemlékezik a nemrég elhunyt José Saramago-ról egy tanulmánnyal a szerző és a fantasztikum kapcsolatáról, valamint egy vérbeli SF novellával. A havi retro Robert Sheckley mulatságosan ijesztő története, a ,,Kísértet-5″.
A játékrovat a ,,StarCraft 2″-t mutatja be, a filmajánló a ,,Haláli hullák” című tévésorozatot. Az Intelligens dizájn újabb online képregényeket ismertet, a könyvrovat pedig egy magyar futurisztikus politikai thrillert.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 246”