Galaktika 244, Shinobi/Krrish-DVD melléklettel

1,290 Ft

Galaktika 244, a Galaktika 2010. júliusi lapszáma Shinobi/Krrish-DVD melléklettel

ISBN:
Galaktika: galaktika

Elfogyott

Cikkszám: 373000 Kategória: Címkék: , , , ,

Leírás

Galaktika 244, a Galaktika 2010. júliusi lapszáma

Galaktika 244, Shinobi/Krrish-DVD melléklettel

A Galaktika magazin júliusi számában folytatódik Lino Aldani olasz szerző kisregénye. A hónap központi témája a világűr gyarmatosítása. A kisregényen kívül ehhez kapcsolódnak még John Park ,,Szoftverpestis”, illetve Antal József ,,Vénuszlakók – Egyedül” című novellái.
Thomas R. P. Mielke egy, a világűrben elkövetett gyilkosság után nyomoz, Kij Johnson Nebula-díjas írása pedig egy ember és egy idegen bizarr kapcsolatát boncolja. Chad Oliver elbeszélésének jövőbeli világában a fogyasztói társadalom extrém változata már a szociális berendezkedési formákat is árucikként kínálja. A havi retróban Mihail Gresnov a barlangkutatók amúgy is kalandos életébe csempész egy csipetnyi fantasztikumot.
A játékrovat az ,,Alien Breed Impact”-et ismerteti, a filmajánló egy profi színvonalú finn amatőr produkciót. Olvasható továbbá cikk a zselici égbolt-rezervátumról, a kijelzővel és billentyűzettel ellátott, újfajta bankkártyákról, egy reptéri mobil pihenőhelyről, SF-témájú szappanokról, valamint a Hello Kitty és a Star Wars világának meghökkentő egyesítéséről. A könyvrovat egy új orosz SF-regényt mutat be, exkluzív interjúnk pedig Cory Doctorow-t, a Creative Commons prófétáját, a KIS TESTVÉR szerzőjét szólaltatja meg.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Galaktika 244, Shinobi/Krrish-DVD melléklettel”