Fekete Özvegyek Klubja

Izgalmas krimi a sci-fi egyik nagymesterétől.

Műfaj: regény
Zsáner: Krimi
Brand: Kozmosz Krimik
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Cikkszám: 9786155508158 Kategóriák: , Címkék: , , ,

2,990 Ft 2,392 Ft

Leírás

Hatfős asztaltársaság találkozik havi rendszerességgel egy étteremben, hogy történetekkel szórakoztassák egymást egy jókedélyű vacsora keretében. Egyikük minden alkalommal vendéget is hoz, aki különleges problémákkal szembesíti a társaságot: megoldatlan bűnügyekkel, izgalmas rejtélyekkel, amelyeket csupán megfeszített agymunka árán lehet felgöngyölíteni.

Ezek a legkülönfélébb szakmákban tevékenykedő férfiak – mert zártkörű klubjuk csak férfiakat fogad be – Sherlock Holmest és Hercule Poirot-t megszégyenítő logikával derítik fel a gyilkosságok, tolvajlások és más gaztettek elkövetőit, sőt időnként az is a rejtély részét képezi, hogy egyáltalán mit követtek el.

A legendásan széles érdeklődési körű szerző ezúttal ismét új utakra merészkedik, bebizonyítva, hogy nemcsak az SF-hez és a fantasyhez, valamint az ismeretterjesztéshez ért, hanem a szórakoztató és izgalmas krimitörténetek írásához is.

„Kevés művemet élvezem annyira, mint Fekete Özvegyeim történeteit.”
– Isaac Asimov

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fekete Özvegyek Klubja”

Információk

  • Cím : Fekete Özvegyek Klubja
  • Eredeti cím : Tales of the Black Widowers
  • Fordító : Bagi Gábor, Benkő Ferenc, Fedina Lídia, J. Magyar Nelly, Joó Attila, Mohácsi Enikő, Németh Attila, Sarkadi Zsuzsanna, Sohár Anikó, Tamás Dénes
  • Sorozat : Kozmosz Krimik
  • Oldalszám : 264
  • ISBN : 978-615-5158-15-8
  • Ár : 2990

A szerző(k)-ről

Isaac Asimov

Isaac Asimov

Az amerikai SF első számú legendája orosz szülők gyermekeként született 1920-ban. Hároméves volt, amikor családja kivándorolt az Egyesült Államokba. Első elbeszélése, a „Hajótörés a Vesta térségében” (Galaktika 1) 1939-ben jelent meg, és onnantól kezdve 1992-ben bekövetkezett haláláig szinte le sem tette a tollat. Sokféle témában írt, de a magyar olvasók leginkább csak SF-munkásságát ismerhetik. Élete fő műve a tucatnál is több kötetet számláló Alapítvány–Robot sorozat, melyet utolsó éveiben gyúrt egységes egésszé.


Wikipédia