Eymerich 3 – Égj, Inkvizítor! e-könyv

2,990 Ft 1,990 Ft

E-könyv epub és mobi formátumban

Eredeti cím: Il corpo e il saugue di
Fordító: Zsoldos Amália
Oldalszám: 312
ISBN: 978 615 5508 44 8
E-könyv webshop kedvezmény: 1000 Ft!
Cikkszám: 9786155508370E Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

Aragónia, a 14. század. A királyság főinkvizítorát, Nicolas Eymerichet Castres-ba rendelik, egy újabb rejtélyes eretnek szekta, a mascok fölszámolására. A véres szertartásaikkal hírhedtté vált eltévelyedettek ellen Eymerich drasztikus lépésre szánja el magát: tisztítótűzzel tünteti el még a nyomukat is e világból, akár ártatlanok élete árán.

Amerikai Egyesült Államok, a 20. század. A Ku-Klux-Klán elvein nevelkedett őrült tudós, Lycurgus Pinks megtalálta a tökéletes ellenszert az ország fekete lakosságának gyarapodására: egy vírust, amely válogat!

A kétfajta tisztítótűz lángjai a közeljövőben érnek össze, és csapnak legmagasabbra. Itt Pinks és az amerikai elnök a Fehér Házban keresnek menedéket egy világméretű katasztrófa elől. Csakhogy talán már nincs menekvés…

 

Az Európa-díjas Valerio Evangelisti inkvizítora ismét az emberi lét és a hit fontos kérdéseivel szembesül, a történet két szála pedig szokás szerint a legkiszámíthatatlanabb és legmeglepőbb módon találkozik ebben a misztikus történelmi krimiket a tudományos-fantasztikummal vegyítő, mesteri regényben.

 

 

„Az utóbbi évtizedek legeredetibb irodalmi kísérlete.”

– Goffredo Fofi, olasz kritikus

 

„…letehetetlenül izgalmas, minden sorában érdekes történet…”

– ekultura.hu

(a második kötetről)

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Eymerich 3 – Égj, Inkvizítor! e-könyv”