Darwinia

3,490 Ft 2,792 Ft

Európa helyén megjelent Darwinia, egy új kontinens tele ismeretlen növényekkel és állatokkal, elképzelhetetlen veszélyekkel és fantasztikus titkokkal.

Oldalszám: 376
Fordító: Oszlánszky Zsolt
ISBN: 978-615-5508-32-5
Műfaj: regény
Eredeti cím: Darwinia
Zsáner: Sci-fi
Témakör: Alternatív történelem
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!
Cikkszám: 9786155508325 Kategóriák: , , Címkék: , ,

Leírás

1912 márciusában a Föld történelme új irányt vett. Bekövetkezett a Csoda, és Európa addig ismert formájában megszűnt létezni. A helyén megjelent Darwinia, egy új kontinens tele ismeretlen növényekkel és állatokkal, elképzelhetetlen veszélyekkel és fantasztikus titkokkal.

A környező vidékekről expedíciók indulnak a felderítésére, többek között a vallási fundamentalisták hatalmába került Amerikából is, mely újra el akarja vinni a civilizációt e friss Újvilág vadkeletére. Az expedícióba jelentkezik Guilford Law, a fiatal fényképész, aki gyermekkorában átélte a Csoda bekövetkeztét, és most különös álmok kísértik. Álmok, melyek mindenre magyarázatot adhatnak, talán még létezésünk alapkérdéseire is.

A kanadai sztárszerző újabb regénye az izgalmakat halmozva gondolkodtat el világunk törékenységéről, valóságunk viszonylagos voltáról. A mű megjelenését követően elnyerte az Aurora-díjat, és a Hugo-jelöltek közé is beválogatták.

„Mintha Stephen Kinget, Michael Moorcockot, Philip K. Dicket és H. P. Lovecraftot olvasnánk egybegyúrva. Mindemellett a mű bámulatosan koherens.”
– Publishers Weekly

„Edgar Rice Burroughs, Jules Verne és H. G. Wells legjobb hagyományait követi. Letehetetlen!”
– Toronto Globe and Mail

 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Darwinia”

Érdekelhetnek még…

  • Iscambe erdeje

    3,490 Ft 2,792 Ft
  • A teamesternő könyve

    4.50 out of 5
    2,990 Ft 2,392 Ft