Birodalmi osztag

1,890 Ft 1,512 Ft

Mysterious Universe: Birodalmi osztag

ISBN:
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Leírás

Mysterious Universe: Birodalmi osztag

Új írók jelentkeztek novelláikkal a Mysterious Universe legendás világában. Közreműködésükkel kibomlik a Novus Ordo Seclorum kora, a von Anstettenek hatalomra jutásának időszaka, vagy a Démoncsászárt követő gyarmatosítás évszázada. Megismertetik a kolóniaháborúk eseményeit, vagy éppen a gilleth-mutáns háború történelmét. Végigkalauzolják az olvasókat múlton s jövőn, és számtalan csillagbirodalmon, köztük a turániak misztikus világán, a Pannonon.

Harrison Fawcett novellája a Katedrális korát eleveníti föl, és előzményét adja a nagysikerű Katedrális-köteteknek, tovább építve a világ legtitkosabb szervezetének legendáját. Böszörményi Gyula címadó írásának szereplői olyan birodalmi katonák, akiknek egy ellenséges bolygón egyszerre kell megküzdeniük környezetükkel és misztikus látomásaikkal. I. M. Brod két írásában a Mars kolonizációjának egy véres momentumát, illetve a 23. századi Las Vegast és a szerencsejátékok világát mutatja be. Thomas A. Tyler a Turáni Csillagszövetség egy száműzött íjászmesterének kalandját tárja elénk, míg Dave Howard mutáns bérgyilkosa görcsösen igyekszik megölni York Ketchikant, mivel az klánvezérének halálát okozta. A kötetet Anthony Sheenard könnyed novellája zárja, a Dr. Jackill és Mr. Wyde – természetesen az örök túlélő, York Ketchikan elbeszélésében.

A novellákból számos rejtélyre fény derül, s egy folyamatosan bővülő, rejtélyes univerzum feltárásának lesznek azok tanúi, akik bekapcsolódnak a sorozatba.

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Birodalmi osztag”