Akció!

Bioszféra

2,370 Ft 1,490 Ft

Robert Charles Wilson Hugo- és Philip K.Dick- díjas kanadai szerző új regénye egy igazán pörgős sci-fi könyv az emberi önfeláldozásról.

Oldalszám: 240
Fordító: Tamás Dénes
ISBN: 9789639866447
Eredeti cím: BIOS
Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Zsáner: Sci-fi
Témakör: Evolúció

Leírás

A távoli jövőben a Földet irányító Trösztök mindent megtesznek azért, hogy anyagi vagy hatalmi előnyökre tegyenek szert. Ilyen előnyök reményében kezdik meg az Isis nevű bolygó felderítését is, amelynek egyedülálló ökológiája forradalmi tudományos áttörésekkel kecsegtet. Csakhogy ez a különleges élővilág az ember számára halálos veszélyeket tartogat, így a szigorú biztonsági intézkedések ellenére is fogyatkoznak a kutatók.

A Trösztök a helyzet kivizsgálására elküldik az első osztályú kiképzést kapott – sőt genetikailag ellenállóra tervezett – Zoe Fishert, akit minden tudása és technikai felszerelése sem menthet meg attól, hogy tehetetlen játékszerévé váljon úgy munkaadói hatalmi játszmáinak, mint a bolygó akadályt nem ismerő életformáinak.

Robert Charles Wilson Hugo- és Philip K. Dick-díjas kanadai szerző új regénye egy kegyetlenségében is csodálatos, idegen világot tár az olvasó elé, melynek titkait csak az emberi önfeláldozás segíthet megfejteni.

“Wilson minden eddigi könyve közül ez a legfeszesebbre szőtt, a legtöbb kalanddal teli.”

-Locus

 

Visszhang

ekultura.hu

 

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bioszféra”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! Tengely

    Tengely

    2,990 Ft 1,490 Ft
  • Akció! Pörgés

    Pörgés

    2,990 Ft 1,490 Ft