Ez az ördögien mulatságos, csalafinta novellafüzér Asimov új oldalával ismerteti meg hűséges olvasóit. Az SF nagymestere ezúttal a habkönnyű szórakoztatás mellett teszi le voksát, de a tőle megszokott rendszerező, csavaros észjárás minden történetben a felszínre bukkan.

 

Brand: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Zsáner: Humoros
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!

Cikkszám: 9786155158964 Kategóriák: , Címkék: , , ,

2,990 Ft 2,392 Ft

Leírás

Két centiméter magas. Tűzvörös. És varázserejével bármely halandó ember életét pokollá teheti… természetesen csakis a legjobb szándékoktól vezérelve.

George Bitternut, a különc nyelvész véletlenül bukkan rá az ősi megidéző szövegre, amely előszólítja ezt a rettentő hatalmaknak parancsoló, aprócska démont. A lény azonban sajnos semmi olyat nem hajlandó tenni, amiből George-nak személyes haszna származna – viszont hajlandó segíteni a barátain. Időnként egészen katasztrofális következményekkel…

 

“A science fiction igazi mestere”

-Evening Standard

 

 

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Azazel”

Információk

  • Cím : Azazel
  • Eredeti cím : Azazel
  • Fordító : Bagi Gábor, Damokos Katalin, Füssi-Nagy Géza, Joó Attila, Mohácsi Enikő, Németh Attila, Sarkadi Zsuzsanna, Sohár Anikó, Szente Mihály, Tamás Dénes
  • Sorozat : Galaktika Fantasztikus Könyvek
  • Oldalszám : 256
  • ISBN : 978-615-5158-96-4
  • Ár : 2990

A szerző(k)-ről

Isaac Asimov

Isaac Asimov

Az amerikai SF első számú legendája orosz szülők gyermekeként született 1920-ban. Hároméves volt, amikor családja kivándorolt az Egyesült Államokba. Első elbeszélése, a „Hajótörés a Vesta térségében” (Galaktika 1) 1939-ben jelent meg, és onnantól kezdve 1992-ben bekövetkezett haláláig szinte le sem tette a tollat. Sokféle témában írt, de a magyar olvasók leginkább csak SF-munkásságát ismerhetik. Élete fő műve a tucatnál is több kötetet számláló Alapítvány–Robot sorozat, melyet utolsó éveiben gyúrt egységes egésszé.


Wikipédia