Akció!

Árral szemben

2,990 Ft 1,495 Ft

A többszörös Hugo- és Nebula-díjas szerző regénye kötelező olvasmány mindazoknak, akiket csak kicsit is érdekelnek az éghajlatváltozás veszélyei.

Oldalszám: 272
Fordító: Körmendi Ágnes
ISBN: 978-963-86936-4-8
Eredeti cím: Forty Signs of Rain
Brand: Metropolis Könyvek
Zsáner: Sci-fi
Témakör: Katasztrófa

Leírás

Miközben az amerikai politikusok egy kis, Ázsiai országon próbálnak segíteni, amelyet az emelkedő tengerszint elnyeléssel fenyeget, nem is sejtik, hogy a globális felmelegedés hatásait hamarosan a saját bőrükön tapasztalhatják majd meg. A baljós előjelek ugyanis arra utalnak, hogy példátlan erejű vihar készül lecsapni Washingtonra.

A szakértők minden próbálkozása hiábavaló, figyelmeztetéseik a szenátusban süket fülekre találnak, a döntéshozók valószínűtlennek tartják egy efféle krízis kialakulását. A kisszerű politikai csatározások azonban értelmüket vesztik a megrázó emberi drámákkal teli katasztrófahelyzetben, mert ha egyáltalán létezik kiút, azt csak a legszélesebb körű összefogás nyithatja meg.

A többszörös Hugo- és Nebula-díjas Kim Stanley Robinson új regénye aggodalommal teli kiáltás, kötelező olvasmány mindazoknak, akiket csak kicsit is érdekelnek az éghajlatváltozás veszélyei, és szívesen tennének valamit azért, hogy gyermekeink egy lakhatóbb világot örökölhessenek tőlünk.

Könyvtrailer

Visszhang
ekultura.hu

 

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Árral szemben”

Érdekelhetnek még…

  • Akció! A rizs és a só évei

    A rizs és a só évei

    3,990 Ft 1,490 Ft