Akció!

A rizs és a só évei

3,990 Ft 1,490 Ft

Kim Stanley Robinson: A rizs és a só évei c. fantasztikus könyve 30% kedvezménnyel Galaktika Boltban!

Oldalszám: 608
Fordító: Uram Tamás
ISBN: 9789639866409
Eredeti cím: The Years of Rice and Salt
Brand: Metropolis Könyvek
Témakör: Alternatív történelem
Zsáner: Sci-fi

Leírás

A Vörös Mars írója ismét megrázta magát: A rizs és a só évei több, mint fantasztikus könyv, maga a fantasztikus történelem…

Képzeljük el, hogy a 14. századi Európa népességének nem 30-40, hanem 99 százalékát irtotta ki a fekete halál! Ez történelmünk egész menetét megváltoztatta volna. Kontinensünk keresztény kultúrája szinte teljesen megsemmisül, helyét a betelepülők iszlám és buddhista szellemisége veszi át. Az Újvilágot Kína fedezi föl, s a Közel- és Távol-Kelet szuperhatalmainak harapófogójában vergődő India az egyetlen, amely a rohamléptekben fejlődő tudománynak és technikának köszönhetően magára vállalhatja a függetlenségre vágyó kisebb nemzetek vezetőjének szerepét. A minden könyvére alaposan felkészülő Kim Stanley Robinson a Vörös Mars után ismét egy rendkívül hiteles és hihető világot teremt, ám most itt, a Földön. Hétszáz év történelmét írja újra, lebilincselő alternatívát kínálva bolygónk múltjára, jelenére és jövőjére.
“Döbbenetes.”- Guardian

Galaktika Baráti Kör tagok 35% kedvezménnyel rendelhetik meg a Galaktika Boltban Kim Stanley Robinson A rizs és a só évei c. fantasztikus könyvét!

 

Visszhang

SFinsider

ekultura.hu

PROFUNDUS LIBRUM

bookcrasher

Így írtok ti

Additional Information

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A rizs és a só évei”