A földre hullt sárkány – II. kötet (Tu)

2,590 Ft 2,072 Ft

Peter F. Hamilton: A földre hullt sárkány – II. kötet

ISBN:
Webshop ár: 20% engedmény a bolti árból!
Cikkszám: 9789638799050 Kategória: Címkék: , , , , , ,

Leírás

A földre hullt sárkány – II. kötet című könyv tartalma:

Gyermekként Lawrence Newtonnak az volt az egyetlen vágya, hogy csillaghajóra szálljon és felfedezze a galaxist. Ám a huszonnegyedik századi Amethi telepesvilágán rossz helyen és időben született, hisz az emberi űrrepülés korszaka a végéhez közeledik. Így sok más lázadó kamaszhoz hasonlóan ő is elszökik otthonról.
Húsz évvel később egy félkatonai szakasz parancsnoka egy másik világ elleni invázióban. A megmaradt néhány csillaghajót birtokló óriáscégek cinikus módon “kintlevőség-behajtásnak” nevezik ezeket a hadjáratokat, de a valóságban egyszerű kalózkodásról van szó.
A nyugtalanítóan hatékony ellenállás támadásainak kereszttüzében Lawrence meghall néhány kósza történetet a Lehullt Sárkány Templomáról, és arról a különös szektáról, mely ott uralkodik, s mely mesés kincseket birtokol. A katona fejében pedig megfogan a terv, és egy felettébb kockázatos magán-akcióba fog…
A földre hullt sárkányban Peter F. Hamilton ismét megmutatja univerzumokat átfogó képzelőerejét, szikrázó technikai újítókészségét és történetmesélő tehetségét, mindazt, ami korábbi könyveit is nemzetközi sikerré tette.
 

Customers' review

5 stars 0 0 %
4 stars 0 0 %
3 stars 0 0 %
2 stars 0 0 %
1 star 0 0 %

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “A földre hullt sárkány – II. kötet (Tu)”